Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Éreztek valamit azok az...

Éreztek valamit azok az emberek, akiket lefejeztek pl a középkorban?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért nem? Pár történelmi film megnézése után gondolkodtam el ezen. Egyesek szerint még tudtak pislogni, vagy kimondani 1-2 szót, sőt megtenni pár lépést. Mi igaz ezekből vajon? Köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 28. 10:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8-as

Ha megnézed a hozzászólás végén, ott van egy úgynevezett hangulat jel.

Ez :D

Ez azt jelenti, hogy nyitott szájjal teli torokból röhög.

Nyilván poén volt a hozzászólás ,hogy a fájdalomtól hal meg, de az értéséhez humorérzék is kell, mivel értelemszerűen a lefejezéstől hal meg.

Muszáj lesz ez irányban fejlődnöd.

:P

2019. febr. 2. 16:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem éreznek fájdalmat abban a pillanatban de utána pár másodperc múlva mintha szétrobbana a fejük. Szóval nem kellemes az biztos.
2019. nov. 15. 06:14
 13/15 EagleHUN ***** válasza:
Ok #11 igazad van. Nem humoros kategóriában nem humornak vettem #5 hozzászólását, nem vettem figyelembe a hangulatjelet. Ezzel együtt viszont szerintem egy érdekes aspektusára részletére terelődött a téma.
2019. nov. 15. 08:49
 14/15 EagleHUN ***** válasza:

#12 "de utána pár másodperc múlva mintha szétrobbana a fejük."

Ez az "információ" honnan is jött? Ki szerezte meg és hogyan?

" Szóval nem kellemes az biztos."

Még ez sem biztos. Lehetnek az agynak olyan "védekező" reakciói (és nem biztos hogy tudunk róla vagy részletesen ismerjük!) ami miatt lehet hogy kellemesnek érezzük a halált. Néha nagyon furán tud működni ez a szerkezet...

OFF:

Nálam például ha olyan témáról beszélek ami rendkívül megrázó, megdöbbentő és mindeközben valamiféle tehetetlenség vagy düh is áthatja a dolgot akkor egyszerűen önkéntelenül mosolygok vagy vigyorgok. De ez nem a jókedv miatt van. Hanem hogy nem tehetek semmit és mások mekkora idiótaságot csináltak. Pl Chernobilról ha beszélgetek. Vagy valamilyen egyéb katasztrófáról. De ez ilyen kényszeredett mosoly és nem valós jókedv jele. Nem tudom másnál is van -e ilyen vagy van-e ennek a jelenségnek esetleg neve?

2019. nov. 15. 08:57
 15/15 EagleHUN ***** válasza:
2019. dec. 1. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!