Más is képes erre? Be tudom dugítani a fülem.
Figyelt kérdés
Nagyjából úgy, mint a búvárok, nyomáskiegyenlytésnél, amikor "kidugítják", csak nálam pont fordítva, én ha olyankor beszívom hirtelen a levegőt, bedugul. És reflexszerűen, ha hangos zenét hallok, vagy valamilyen más zajt, rögtön csinálom. Más is tud ilyet?2010. jún. 28. 11:14
1/6 anonim válasza:
én bedugítom, ha: befogom az orrom és megpróbálom az orromon kifújni a levegőt.
kidugítom, ha nyelek egyet.
2/6 anonim válasza:
Majd addig játszadozol vele, hogy egyszer úgymarad napokig, aztán nem hallasz semmit.
Télen ha meg vagy fázva, akkor meg főleg hogy nem kéne ilyeneket csinálni, mert nagyon pórul járhatsz az ilyen szívogatásokkal.
3/6 anonim válasza:
Bedugítani én is tudom,de kifelé már nem annyira könnyen.De sz*r süketnek lenni napokig:(
4/6 A kérdező kommentje:
Ez amúgy szerintem egy nagyon hasznos képesség, ha jön egy hangos rendőrautó, akkor ha bedugítom a fülem, akkor sokkal tompábban hallom. Le tudná esetleg valaki írni ennek az élettanát?
2012. okt. 15. 17:09
5/6 anonim válasza:
élettana a gilisztának, férgeknek, meg neked van...
6/6 A kérdező kommentje:
Ezzel csak saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, te agyalágyult paraszt.
2012. okt. 15. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!