H734802 kérdése:
Van itt valaki, aki behatóbban foglalkozik a kvantumpárok kérdésével?
Figyelt kérdés
A DCQE kísérlet alapján rajzoltam egy olyan összeállítást, ami, szerintem valós időben tud üzenetet küldeni két pont között. Azt olvastam, hogy a kiértékelés elektromágneses volta miatt még így is csak fénysebességgel lehet az üzenteket visszakódolni. Na, én ezt "oldottam meg", úgy vélem. Bár, mért pont én? Tehát hibát sejtek. Valakivel beszélgethetek erről?2018. szept. 6. 08:27
21/27 Wadmalac 

válasza:

Sajnos ugyanúgy be vagyok szorulva, mint te a magyarázattal voltál.
Remélem valaki rámelőz és megerősíti előre a vázlatos véleményem, amit a kvantumradír kísérleti emlékeim frissítése nélkül ki sem merek írni.
22/27 A kérdező kommentje:
Ja, jó lenne egy ilyen összeállítást élőben látni, ahol rákérdezhetek dolgokra...
2018. okt. 3. 04:48
23/27 A kérdező kommentje:
Van még Három kívánság a tv-ben? Elviszem unokahúgomat, hogy kívánja azt, hogy DCQE kísérletet akar nézni :D
2018. okt. 12. 07:22
25/27 A kérdező kommentje:
Ld.: 0, 14!
Azt hittem, hogy meg tudom oldani a valós idejű jelküldést, de közben rájöttem, hol ronthattam el, és azt kérdem, hogy jól gondolom-e.
2018. okt. 13. 07:12
27/27 A kérdező kommentje:
Olvasd már el a 14-est figyelmesen! Van benne pár kérdőjel.
2018. okt. 14. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!