Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek létezik időutazás?

Szerintetek létezik időutazás?

Figyelt kérdés
Szerintem igen 17/f
2018. aug. 17. 23:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A multiverzum elmélet csak egy elmélet, de azt legalább hallhattad a Discovery channelen... Az "időutazáz multiverzumokba" viszont bármiféle elméleti fizikai alapot nélkülöző sci-fi halandzsa, amit te itt prezentáltál tudományos tényekként, hogy "Így van".

Ha lehet több komolyságot, ez így tudománytalan...

2018. aug. 20. 21:33
 12/17 kretens ***** válasza:
"időutazás a multiverzumokban"Én sem becsapni és kioktatni se szeretnék senkit.Én a paradoxonok feloldásának egyik lehetőségét vázoltam fel.Mert mindig ezzel a nagypapa effektussal jönnek ha az időutazás kerül szóba.Gondolj arra hogy jelen valóságunkban minden ami a napi kényelmünket szolgálja egy vagy kétszáz évvel ezelött felvetette volna valaki például hogy repülni fogunk az égen azt szerencsésebb esetben bolondok házába zárták.Amit én gondolok az most pont ugyan ezzel szembesül.magyarul hülyének néznek.Most még igen.De később lehet hogy megvalósul.Amit én akartam érzékeltetni az az hogy ha az időutazás lehetséges lesz akkor akkor egy fontos döntés elé nézünk.Vagy utazok vagy nem.Elméletileg azt nem nehéz felfogni hogy mindenkinek csak egy igazi valósága van.Ha ezt a valóságot elhagyod többet nem tudsz ugyan abba visszatérni.Ezért irtam azt hogy ez elvileg feloldja a paradoxonokat.Szóval aki utazik az időben az az eredeti valóságában mintha meg halt volna vagy nyomtalanul eltünt.
2018. aug. 20. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Nos, nem tudom, létezik-e most, vagy csak nem tudunk róla, de az biztos, hogy ez egy olyan dolog, aminek soha nem lenne szabad léteznie. Erre kiválóan rámutat a Steins;Gate című sorozat, érdemes megnézni
2018. aug. 20. 22:16
 14/17 kretens ***** válasza:
Nem baj ha beszélünk és gondolkodunk ilyen dolgokról mint az időutazás.Sok szép dolgot feltalált az ember.Ezek többsége is egy fantáziával indult és később sőt csak jóval később valósult meg.Az igazság az hogy ismét ráférne az emberiségre valami új mert igen csak stagnál.Már lassan mindent túllihegtek.Ami a CERN-ben folyik kutatás abban én nem nagyon hiszek hogy valami haszna valaha is lesz.Az anyag minél kisebb alkotórészeinek a megismerése szerintem oda fog vezetni hogy elérnek egy szintig ami után már annyira kicsi anyagig jutnak amit az emberi technika már nem tud érzékelni és mérni.Ez pont ezért az én véleményem szerint feleslegesen kidobott pénz idő és energiaráforditás.Valami más irányba kéne keresni kutatni.Ez a kulcs .vagyis ne csak anyagi sikon.
2018. aug. 20. 23:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Létezik, de nagy ára van... Nem éri meg...

Továbbiakért írj privátot.

2018. aug. 23. 03:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Létezik. Most pedig megyek, indítom is a DeLoreant.
2018. aug. 23. 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az időutazás oly módon lehetséges lesz egyszer, hogy a múltba vissza tudunk utazni, de csak hogy megnézhessünk valamit. Úgy mint egy régi filmet. Változtatni viszont semmit nem lehet rajta. Így nem sérül a jelenünk, nem okozunk paradoxont.
2018. aug. 29. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!