Túlgerjesztett gondolatok kiéghetnek?
Figyelt kérdés
Ha kialakítottam egy asszociációt az agyamban, pl. nyelvtanulás során két szó között, és elég sűrűn, elég intenzíven erősítem ezt az asszociációs kapcsolatot, akkor tönkremehet, törlődhet?
Mondjuk ha 1 éven keresztül minden nap napi 3x1 órát erősen koncentrálok rá. Mi lesz ezzel a kapcsolattal?
2018. júl. 30. 11:23
2/3 anonim válasza:
Van olyan hatás, hogy egy szó túl gyakori ismétlése elveszi a szó jelentését, egy darabig nem fogod tudni, hogy mit is jelent az a szó. Utána előbb-utóbb helyreáll. Nem tudom a nevét, Interneten is hiába keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!