1. Nem tudhat mindenki mindent.
Először is elvégzik az egyetemet, lediplomáznak. Többynire különös érdeklődést mutatnak a szakma iránt, egyetemi éveik alatt részt vesznek különböző kutatásokban, írnak akár publikációkat, így belefolynak jobban az egyetem tudományos életébe, és később is benne maradnak.
Tehát a professzorokat a többi professzor, adjunktus, stb. tanítja, illetve saját maguk olvasnak szakirodalmat, végeznek kutatásokat, együtt dolgoznak a többi professzorral, így tanulnak egyre többet.
De aki jobban benne van ilyenben, kiegészíthet.
Látom a lepontozók szerint egyik válasz sem helytálló.
Akkor kedves lepontozók elárulnátok a helyes választ?
A kedves válaszolók akik leptonoznak idióta trollok akik erre verik hogy hasznos és jó válaszokat lepontoznak. A a múltkor valaki feltette a kérdést hogy ki kommentálta valamelyik meccset a foci VB-n, valaki meg megírta hogy Knézy Jenő (néztem a mérkőzést, tényleg ő volt a kommentár). 13%-ra pontozták. Szerinted? Be kéne szüntetni ezt a pontozásos rendszert. Én is még örüljek hogy 59%-on állok, holott azért próbálok segítőkész, értelmes válaszokat adni, nem troll baromságokat írni.
Bocsi az offért.
A kérdésre válaszolva: egyértelmű hogy más, idősebb, tanultabb professzorok képzik őket (ezt hívják a tudás továbbadásának), plusz olvasnak szakirodalmat, szaksajtót, illetve maguk is kutatnak az adott tudományterületen. Azt hittem ez egyértelmű.
Fitymahúzogató kis trollmatyik. Nem kell foglalkozni velük.
Lehetsz te Nobel-díjas tudós, akkor is lepontoznak. Mert csak.
Beírsz valami oltári trollságot, leoltást, faviccet. Jön a 100%. Ilyen ez.
" amit a hasonló címmel rendelkezők adnak neki"
Ez nem teljesen így van.
Magyarországon az egyetemi tanári beosztású oktatót hívják professzornak. Egyetemi tanári kinevezés a köztársasági elnök hatásköre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!