Ez a furcsa jelenség miért van nekem alvás előtt?
Gondolom másnak is :). A lényeg, hogy elkezdek gondolkodni, viszem tovább a gondolatmenetet összefüggésekkel, de egyszer csak rájövök, hogy tök hülyeség, értelmetlen az egész. Pedig amikor még elképzeltem vagy gondolkodtam rajta, teljesen logikusnak és valószerűnek tűnt.
Pl. a gondolatmenetem vége, hogy hangszóróval teniszezek egy medencében (igen, kb ilyen hülyeségek). Pár másodpercig nekem teljesen valószerűnek tűnt, hogy ez egy normális gondolat, és pillanatokon belül meg kiábrándulok, hogy mi a francért akarok én hangszóróval teniszezni egy medencében.
Vélemények? :D
Nekem olyanok szoktak lenni, hogy úgy érzem valami forradalmit találtam most ki, amit meg kellene valósítani.:D
De aztán sosem eszembe többé, hogy mi volt az. Egyébként ilyenek akkor vannak, amikor járatod az agyad valami értelmes dolgon, de aztán félálomba kerülsz, és akkor már ilyen kevésbé értelmes dolgok is előjönnek. Pl. álmodban is teniszezhetsz hangszóróval.:D De tényleg, vannak olyan hü.lye álmok. Szerintem ezek a fura gondolatok annak az előzményei.
Ismerős a jelenség, bár régebben nem is nagyon foglalkoztam vele, csak az utóbbi pár hétben kezdett engem is érdekelni.
Szinte mindig előjön, amikor félálomban vagyok, vagy nagyon álmos. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet, de örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen. Ha már nem vagyok normális, akkor legyen sorstársam is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!