Ha szemetet hajigálnánk a fekete lyukba, azzal mi történne?
Maga a fekete lyuk amúgy nem jönne zavarba a dologtól.
Komplett napok felzabálásától sem.
Igazán az a kérdés, mennyi lenne a szemétdíj, ha több ezer fényévnyire kéne elhordani a hulladékot.
Engem még ennél is jobban érdekelne, a hulladékszállító hogyan jön vissza.
Szóval miért kell megkülönböztetni az anyagokat funkció szerint ilyen esetben? Ez azért sokat mondó, ha az ember jobban belegondol.
Egen, ebben az esetben a szelektív hullaékgyűjtésnek csak a recycling érdekében van értelme.
Mert ugyebár ami ezzel a módszerrel ki van dobva, az qrvára ki van dobva. Itt nincs visszaállítás lomtárból.
:)
Amúgy űrviszonyok közt hál'istennek nem kell feltétlenül számolni ingázó kukáskocsival. Kilövöd a szemetet a megfelelő irányba, odamegy az magától. Másfél millió év alatt ér oda? Na bumm.
> Mert ugyebár ami ezzel a módszerrel ki van dobva, az qrvára ki van dobva. Itt nincs visszaállítás lomtárból.
Fun fact: soha nem esik bele semmi, még fény sem.
Nagyon jó válaszok :D ksözönöm őket!
Igen én is erre gondoltam hogy az űrben jól megküldjük valemerre a szemetet (rossz hűtő, kidobott kanapé, gumiabroncs) a fekete lyuk irányába, odaér, és akkor a szingularitás jól beszippantja :))) onnan már maga a jóisten se hozza vissza :) és attól se kell tartani hogy "megtelik" mert ahogy olvastam a fekete lyukról, minden belekerült cucctól nő a tömege :)
A fekete lyukat marhára nem érdekli,mi kerül bele :D ezen is jót nevettem :D
szóval akkor a legtökéletesebb hely a szemét tárolására a szingularitás lenne :)
"Fun fact: soha nem esik bele semmi, még fény sem."
Hát, ha még valóban úgy lenne is, hogy az eseményhorizont magasságában a mi nézőpontunkból "befagy" az ideje, akkor is elég visszafordíthatatlanul ki van dobva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!