Szerintetek van alapja, hogy a NASA, az ISS, meg a többi szervezet hazudjon a világunkkal kapcsolatban és ténylegesen lapos legyen a föld (mint ezt a lapos föld hívők állítják)?
2017. dec. 24. 23:45
11/23 anonim válasza:
Lapos Nap elmélet még nincs? Hadd találjak már fel én is valamit...
12/23 anonim válasza:
"Lapos Nap elmélet még nincs? Hadd találjak már fel én is valamit..."
Most már van. Feltaláltad :D
Mesélj róla nekünk. :D:D
13/23 TappancsMancs válasza:
Aszta k*va! A Nap is lapos?
14/23 anonim válasza:
1. Miért érné meg?
2. Kinek érné meg?
3. Mi változna?
4. Miért lehet a földet geoidnak látni?
5. Miért hiszik laposnak ha nem az?
15/23 TappancsMancs válasza:
Ha autóval kellene meg eszközökkel (mérőrúd, vízmérték stb) leautózni 100 km-t az már ne! Akkor inkább ezt elengedjük má a fülünk mellett. Meg még meg is kellene ezt érteni? Jajj ne má! A lapos érthetőbb.
16/23 A kérdező kommentje:
De tényleg a háttérben az mi 3:51-nél? :D.
De erről mi a véleményetek? :)
2017. dec. 25. 17:47
18/23 anonim válasza:
Kérdező!
Miért szennyezed a tudományos fórumot?
19/23 A kérdező kommentje:
Én nem szennyezem, de ahogy nézem a kérdéseket vannak jobbak is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
2017. dec. 26. 22:08
20/23 A kérdező kommentje:
A videóban felhozott érvek hamisak? Vagy valósak? (Főleg, ami 3:51-nél van, az tényleg olyan vászon van a háttérben, amit a filmeknél szoktak használni animációra?)
2017. dec. 26. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!