Ha a jövőben az emberiség bolygókat tud létrehozni, azok milyenek lesznek?
Mint amilyeneket az emberiség létrehoz.
Például lesznek bányabolygók, luxus lakóbolygók, élelmiszertároló-bolygók, élelmiszertermesztő-bolygók, kalandbolygók, cirkuszbolygók, mozibolygók,…
Számitógép által szimulált. :D
Fizikailag max Műbolygókat (műholdakat.) tudna szerintem létrehozni.
Nem fog az emberiség bolygókat létrehozni, készíteni.
Egyrészt marha nagy munka, másrészt van elég bolygó, törpe-, kisbolygó éppen elég. Meg minek is?
Legfeljebb (terra)formálni, alakítani, belakni fogja a meglévők FELSZÍNÉT.
Mondjuk attól is függ, mennyire a jövőben. Pár száz évig nem valószínű, de pár ezer éves távlatban már ki tudja? Lehet, hogy saját bolygókészítő szetteket fognak árulni, és úgy kell majd szabályozni őket, mint száz éve a közúti forgalmat. :)
Ezer éve még az is nevetséges lett volna, hogy egy zsebben hordható eszközzel úgy beszélek valakivel bárhol a világon, mintha itt állna mellettem. :D
Szerintem elsősorban már létező, de lakatlan bolygók betelepítése, terraformálása várható inkább. A Mars lehet az első ilyen.
Hogy milyenek lesznek? A Földhöz hasonlók, mert mi ilyet tudunk létrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!