Meddig tart még ez a förtelmes idő? Mikor tud vére kiszáradni a föld? Egyáltalán mi okozza ezt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 09:31
1/8 anonim válasza:
Nem tudjuk.
Nem tudjuk.
Ilyen az időjárás.
Megérte feltenni a kérdést.
2/8 A kérdező kommentje:
Megérte megírni ezt a választ...
2010. máj. 31. 09:59
3/8 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondoltam, hogy van-e valamiféle ciklikusság az időjárás alakulásában, pl. hogy 3-7-10-stb. évente csapadékos, hideg, aszályos, stb. az idő. Vagy ez teljesen random? Ha lenne valamiféle szabályszerűség, akkor esetleg lehetne sejteni, hogy meddig tart.
2010. máj. 31. 10:06
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom, ide csak tahók válaszolnak...
2010. máj. 31. 10:17
7/8 anonim válasza:
Csak lealacsonyodtunk a kérdéshez:P
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a linket, ebből legalább megtudtam valamit.
Amúgy tényleg marha fölösleges a kérdés, csak tudjátok elég elkeserítő, ha az ember otthonát víz veszi körül, áll a víz a melléképületekben, kirohadnak a fái, stb.
A hatodikon én is lesz*rnám, hogy mennyi víz esik még. Éljen a tolerancia amúgy... De más szinte meg se lep...
2010. máj. 31. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!