Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ausztráliában az ózonlyuk...

Ausztráliában az ózonlyuk mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

A világon ott a legmagasabb a bőrrákosok aránya.

Ha most odaköltöznek, gondolom nákam is megnőne a bőrrák kockázata, igaz?

2017. aug. 15. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
egy csöppet veszélyesebb, de a bőrrák azért van mert oda főleg angolok, írek meg mindenféle világos színkomplexiójú emberek települtek, pont emiatt a tipikus ausztrál szőke, kékszemű és rákvörös a bőre, vmiért nem nagyon használják a napfényvédelmet
2017. aug. 15. 23:05
 2/6 Wadmalac ***** válasza:
65%

Ausztrália érdekes egy hely.

Ott nem kell a bőrrákra várni, ezer más módon tudsz meghalni a kedves helyi állatvilág mérges marású vagy simán éhes tagjainak széles palettájától.

De komolyra véve a figurát, annyi az egész, hogy jobban ügyelni kell a napvédelemre és a fedetlen bőrrel kerülendő napi fényes időszak is szélesebb. Aki ilyesmire nálunk odafigyel, ott sincs nagyobb veszélyben.

Amúgy egy hihetetlenül érdekes világ, rengeteg, európainak szokatlan jellegzetességgel.

Nem sok ország van például, ahol az autóparkolókban táblák hívják fel a figyelmed, hogy indulás előtt ellenőrizd, nincs-e pingvin a kocsi alatt. :D

2017. aug. 16. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
( Wadmalac, tegyuk hozza, ausztraliaban rendkivul ritka hogy valaki az elovilag miatt halna meg, konkretan Europaban nagyobb eselyed van kutyatamadasba meghalni mint ausztraliaba pok/kigyo/skorpio/noveny/vizi allat altal)
2017. aug. 16. 10:57
 4/6 Wadmalac ***** válasza:
67%

#3: ez persze jogos.

De a lehetőség megvan.

Itt Európában egyértelműen ritkábban halnak meg elmérgesedett koalamaci-harapástól. :D

2017. aug. 16. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:

En 4 evig kisertettem a szerencsemet mint villanyasz, haz alatt, tetoterben, es eddig videken talalkoztam csak egy skorpioval a tetoterben. A redback mindennapos haz alatt vagy felett, de olyan felenkek, nagyon ritkan kellett kicsinalnom szegenyt.

Feher a borom 2X egtem le de ugy becsulettel, de semmi bajom sincs. Kulonben meg tobbszor egettem le magam a heggeszto fenyevel mint a nappal, foleg a mellkasomon ahol az ing osszegombolodik. Eddig jol vagyok 7 ev mar jo reprezentacionak...

2017. aug. 16. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom hogy ott sokkal veszélyesebb,ezernyi pók szövi a halójat rengeteg fára ,itt magyarországon a pénzhiányba halhatsz bele😉

Ha nincs enned meg ilyenek

Ui.:wadmalac :D

Szia megint

2020. aug. 14. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!