Honnan tudom megvenni az alábbi anyagokat, és mennnyiért?
kálium-nitrát (salétromsó)
Kálium Permanganát
Hidrogén-peroxid
Folyékony Nitrogén és a tároló palackja
Folyékony oxigén
Ammónium Nitrát
Kénpor
magnézium forgács
Sósav
Kénsav
Salétromsav
Gyújtózsinór (viscó)
Faszén
Alumínium reszelék
Üdv mindenkinek
Ami azt illeti némi magnéziumreszelék engem is érdekelne, és főleg, hogy mennyiért oldható meg csak annyi kell, hogy égjen, de az nagyon, bocsánat, hogy ezt válaszként írom meg, dehogy hasznos legyen ha csak látványos akarsz lenni, akkor ajánlom figyelmedbe a nagyon finom reszelésű vasport, bűvészboltokban beszerezhető és ha kiszórod a levegőbe, azonnal meggyullad.
A magnéziummal kapcsoltban még annyi, hogy amennyiben pyrocenteres moderátor barátunkat érdekelné fényképezni szeretnék valami ilyesmit:
ha valaki mást is érdekelne egy ilyen kép, akkor pörgeni meggyújtott Steel wool and magnesium ribbon, ami ha jól tudom magyarul annyit tesz, hogy acélgyapotból és magnéziumból készült szalag (SZEMRE FIGYELNI)
előre is köszönök mindent
cc. kénsav és salétromsav kéne nitráláshoz (nitrocellulóz).
Honnan tudok beszerezni? NEM ROBBANTANI KELL, hanem főleg az előállítása az érdekes (meg ugye látványeffeknek pl. bűvészethez).
Bemész a BME vegyész karára, megszerzed a diplomádat 5+ év alatt, és megveszed vegyszerboltban a megfelelő engedély birtokában úgy, ahogy mindenki más. Nem ajánlom a felügyelet nélküli kísérletezést ezekkel a vegyszerekkel, mert könnyen ott maradhatsz.
A másik ok, hogy sok évet kaphatsz robbanóanyaggal való visszaélésért, de erről jobb az ügyvédeket megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!