Szerintetek fel lehetne találni valami olyan módszert, amivel rá lehetne venni a testet, hogy a nem megemészthető anyagokat valamilyen más, kevésbé kellemetlen módszerrel tüntesse el?
Én imádok székletet üríteni (ahogy te oly rusztikusan megfogalmaztad: "szarni"). Nagyon jó érzés megkönnyebbülni. Mindig elüldögélek a fajanszon, viszek be laptopot vagy könyvet, újságot, sőt gyakran kaját és innivalót is (nyilván ügyelve a higiéniára, ugyanis tisztán tartom a fürdőszobámat).
Természetes, hogy ahogy kijött a salakanyag, egyből lehúzom, így a szagok sincsenek. Utána pedig megmosom az ülepem, majd a kezemet is fertőtlenítős szappannal.
Ha neked kellemetlen élmény a székürítés, akkor valószínűleg nem eszel elegendő rostot, vagy nem eléggé kényelmes az árnyékszéked.
Aztért nem merült fel, mert marhaság, komoly tudós ilyennel nem foglalkozik, rengeteg pénzt, időt, és energiát emésztene fel a kidolgozása, ráadásul nem is állunk a megfelelő technikai szinten a megvalósításhoz, és jó sokáig még nem is fogunk.
Plusz, már az alapfeltevéssel se értek egyet, szüljél gyereket, na az kellemetlen!
Hogyne, van rá már megoldás: kivezetik egy csőbe, és zacsiba landol.
Bár, akiknek így kell élniük, azok annyira nem élvezik a helyzetet...
Én is szoktam a klotyón enni (is).
És milyen jó érzés egy kilós kebelezés után megkönnyebbülni.
Csak akkor van szar a palacsintában, amikor nincs megfelelő hely a műveletre.
A fejletlenebb állatok találtak jobb megoldást:
egy nyílása van a bélcsatornának vagyis a szájukon szarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!