Miért csak tömeg"vonzásról" beszélnek?
Sarkadi Dezső ingás kísérlete.
Az ezredfordulón végrehajtott gravitodinamikai kísérletet most ismétlik meg Prágában amerikai finanszírozással , elit fizikus gárda bevonásával.
A tömeg kizárólag vonzani képes.
A többi EZOTÉRIA KATEGÓRIA.
https://www.youtube.com/watch?v=1_-vjX4gDCA
itt beszél a Sarkadi Gyula 20:50-percnél akire hivatkozik, arról azt sem tudja fizikus vagy építészmérnök volt-e.
27:10-nél azt mutatja, hogy egy tércsát beindít és egy inga hozzávonzódna. Szerinted ez igaz? Tapasztaltál már valaha olyen, hogy egy forgó tárgy ilyen nagy, makroszkópikus tárgyakat magához vonz?
32:40-nél meg azt mutatja, hogy a fény felé mozdul el az iga, mert a fény gravitációt gyakool. Ez egy irgalmatlan baromság ! Te tapasztaltál már olyat, hogy a meleg vagy a fény odavonz magához valamit?
Sehol sem beszél a taszító gravitációról.
Mondjuk való igaz, engem pl kifejezetten taszít, ha tömeg van a buszon, amivel utaznom kéne. De ezt valahogy mégsem vette át sem a köznyelv, sem a tudományos terminológia. Érthetetlen.
A többit meg felejtsd el. Színház az arra vevőknek. Én a helyedben nem váltanék rá jegyet.
Fentebb említettem, hogy a kísérlet megismétlése folyamatban van.
Publikációit megtalálod a neten csak keresned kell.
A protonnak van tömege! Kettő az taszítja egymást kivéve ha azok az atomban a magot alkotják. Akkor nem taszítják egymást.
Kíméljetek cinikus megjegyzésektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!