Mi történne a vérnyomásunkkal és a kiválasztásunkkal, hogy ha desztillált vagy tengervizet innánk?
1: Ezt hívják belső megfulladásnak.
2: Ennek nem tudom a nevét, de ebbe is belehalnál egy idő múlva.
A lepontozók elárulnák, hogy miért pontoztak le?
Esetleg valami érv?
Ha csak az egyiket vagy másikat iszod, mindkettő magas vérnyomáshoz vezet.
A desztillált vízzel az a gond, hogy a sejtek túlzott mértékben veszik fel, ezért képesek túltelítődni, úgy, mint egy túlfújt lufi, és szétpukkanak. Másrészt a deszt.vízből hiányoznak az élethet szüksége fontos ásványi anyagok, és ez a szívet is megterheli, így vezet magas vérnyomáshoz, meg més sokminden máshoz, pl. veseprobléma, izomgyengeség, fáradtságérzet.
A sós víz, az nyilvánvaló, ezért is nem szokták javasolni túlsózni az ételeket, mert magas vérnyomást okoz. Ha csak tengervizet innál, akkor a veséd több vizet választani ki, mint amennyit meginnál, ez viszont súlyos dehidratáltsághoz vezetne egy idő után.
A desztillált víztől semmi bajod nem lesz, csak épp felesleges azt inni. Hogy miért, azt már én is párszor leírtam itt, meg mások is máshol.
A tengervízbe néhány nap alatt belehalsz és ironikus módon a halálod oka kiszáradás lesz. Ugyanis a tengervíz ozmotikus nyomása nagyobb, mint a sejtjeidé, ezért a víz kifelé fog áramlani a sejtjeidből, felborul az ionháztartás és hasmenésed is lesz.
"A desztillált víztől semmi bajod nem lesz"
HA hosszabb távon pótolod azokat a sókat, amelyek hiányoznak belőle. Mondjuk elég sósan étkezünk, ezért többnyire elég pótolni a különféle magnéziumsókat és hasonlót.
Ez egy nagyon ostoba mítosz.
Más országokban a boltban, palackozva kapni a deszt vizet. Nem egészségtelenebb, mint bármi más, amit a boltban kapni. (liszt, káposzta, zacskóleves, szeletelt sajt, akármi).
"palackozva kapni a deszt vizet"
És akkor mi van?
Alkoholt is kapni, pedig az is mérgező nagyobb mennyiségben.
A deszt. víz is - azért, amit leírtunk.
Kis mennyiségben nem veszélyes, és amúgy nem ivásra való, hanem pl. vasalóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!