Idén "elmaradnak" a cserebogarak?
1/14 anonim válasza:
nemsokára itt lesznek, én már láttam :)
2010. máj. 17. 21:11
Én is láttam már párat szerencsétlenkedni.
2010. máj. 17. 21:12
Már öltem egyet,idén is!:)
2010. máj. 17. 21:17
4/14 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy több, mint egy hónap eltéréssel. Tavaly előtt, meg azelőtt, meg azelőtt is április közepén jelentek meg.
" ... Már öltem egyet,idén is!:) "
Büszke is lehetsz magadra barátom ...
2010. máj. 18. 10:02
Mert a cserbogár nagyon hasznos állatka,pláne a kiskertekben!A kis lárváival együtt összerágnak mindent!A kis édesek!És jó barátja az almamolynak,és a krumplibogárnak meg a pici-édi levéltetűnek!
Én szóltam hogy permetezett leveleket ne egyenek,de oda se neki,csak zabáltak belőle!A kis balgák!
2010. máj. 18. 10:15
A Föld, és annak javai nem a tiéd. Csak ideologizálva próbálod megmagyarázni hogy érted, és az emberiségért kell legyen minden a világegyetemben. Olyan nagyra van az "ember" a fene nagy intelligenciájával, hát akkor rajta, és oldja meg máshogy a problémát, és ne az élőlényeket pusztítsa ok nélkül. De ez nem a témához tartozik, és meggyőzni se fogsz tudni az "igazadról", részemről be is fejeztem.
2010. máj. 18. 10:52
Pest megyében lakom, egy hónapja hemzsegtek esténként, mára már alig látni. Melyik országrészben nincsenek?
2010. máj. 18. 12:23
9/14 A kérdező kommentje:
Hát már itt is vitatkoztok?? (A babás topikban ez minden 2. kérdésnél így van, de hogy még itt is??!?) :))
Amúgy Debrecenben lakom, és simplex fóbiám van, aminek a tárgya a cserebogár... Betegesen rettegek tőlük, ilyenkor sötétedés előtt bárhol vagyok, haza kell érnem.. Főleg, ha a gyerekemmel vagyok, mert képes vagyok őrülten kirohanni az útra is, ha meglátok egyet. Sajnos ez van nálam...
Ezért kérdeztem..
Három hete már láttam cserebogarat, mi inkább a szarvasbogarakért aggódunk. Minden évben 10-13 szarvasbogár él, táplálkozik és nászát ejti a kertünkben, de indén csak egy hím van. A kertünk egy része természetvédelmi terültet, így a hozzátartozó bogarak is.
2010. máj. 19. 11:06
Kapcsolódó kérdések: