Hartmann, földsugárzás árnyékoló lap belseje, mit gondoltok róla (képek alul)?
Teljesen laikus vagyok, de meglepődtem, hogy nincs benne semmi. Nem mondom, hogy csalás, valószínűbb, hogy én vagyok teljesen tudatlan, de ebben mi tud befolyásolni bármit? Elég drágák, darabjuk több mint 10.000Ft ezért felszedtem most a költözés miatt egyet meg felvágtam kívánsiságból:
A pontokban sincs semmi, megkapargattam egyet, szerintem csak egy más színre festett pont. Vagy a festékben van valami anyag?
" de ebben mi tud befolyásolni bármit?"
A pénztárcára biztosan van negatív hatása. ;)
Kis olvasnivaló: [link]
Illetve néznivaló: https://www.youtube.com/watch?v=HpLU53qv7VA (2:43-tól van az érdekesség)
Színtiszta áltudomány.
De ami pénzt kiadtál rá, az viszont nagyon hasznos: annak is, aki megél belőle - meg neked is, nehogy valaha is ilyet tegyél a jövőben.
Van ám drágább megoldás is.
Arany, csóróbbaknak ezüst fólia a padlóba, földelve.
Na az még meg is fog valamit, mármint elektromágneses sugárzásból, de az meg kérdéses a mai napig,hogy árt-e egyáltalán. És az különben sem alulról jön.
Az aranyfólia valamennyit árnyékol abból, ha az aljzatba radioaktív salak lett húzva. Csak azt nem árnyékolni kéne, hanem sürgősen cserélni.
Ahogy én néztem, a földsugárzásokat valami extrém hosszú hullámú sugárzásként írják le, de a csodálatos ezocsodaszeres források is ellentmondásba keverednek, némelyik infrahangként,némelyik elektromágneses, mágneses sugárzásként irkál róla, némelyik meg valami behatárolhatatlan, mérhetetlen, ismeretlen sugárzásként utal rá, amit a mai tudomány nem tud mérni, de persze a varázsvesszős ember igen.
Összességében nyugodtan kijelenthető, hogy ezek a műanyag lapok nem jók semmire, maximum kis hőszigetelésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!