Panellakást, hogy lehet leárnyékolni a Wi-Fi jelektől? Van rá speciális árnyékoló? Céget sem nagyon találok a neten, aki ezzel foglalkozik. Vagy elég, ha alufóliával letapétázom a falakat és a mennyezetet? Csak komoly választ várok.
Alufólia a jó ötlet, tényleg árnyékol, de az ablakon azért bejön.
De miért is kell árnyékolni? Hogy be ne jöjjön vagy ki ne menjen?
Szia!
Ha tényleg...akkor sűrű szövésű drótháló a falakra,mennyezetre,nyílászárókra...ha minden igaz a drót szövése a hullámhossz tizedénél kisebb kell hogy legyen...(wifi 2,4-től 5 GHZ-ig)
Azért írtam ki a kérdést mert érzékeny vagyok rá. Műtöttek is miatta. Komolyan. 100mw -os adapter nem okoz gondot, de egy társasházban a rengeteg wifi és a hozzá kapcsolódó kütyük igen.
A bejövő wifitől akarok védekezni egészségügyi célból és nem viccből. a nyílászárók külön gond de annyi talán nem árt. dróthálót a falra ?hmm.. Szerintem az alufólián nem hatolhat át a wi-fi hiszen fém, és később le is tudnám festeni tapétázni. Háztartási alufólia tényleg jó lehet ???? Más kivitelezhető ötlet. Tényleg nem hülyeség. Mondom műtétem volt miatta.
Agyadra kellene egy bukósisak, amit éjjel sem veszel le.
De komolyan ajánlanék egy pszichiátert, ha gondolod.
Minden más válasz áltudományos sarlatánság a betegségedre.
Szeretném, ha tudnád.
BETEG VAGY.
A WiFi Magyarországon megengedett maximális teljesítménye 100mW.
Akkor miről is beszélünk?
Ezért műtöttek? A mobiltelefon a közelség okán (fejedhez van szorítva) legalább 100* erősebb sugárzásra képes, ha 100mW lenne az adóteljesítménye, de ott 2W is lehet!
Na ezt addd össze....
Köszönöm az építő jellegű válaszokat ! Hallottatok már 2w - 3w -os usb wifi adapterről, amivel a szomszédod lopja mindenhonnan a wifit? Nektek kellene a pszichológus agyatlan hülyék. Majd ha titeket műtenek és tudod biztosan , hogy a wifitől van altatás előtt gondoljatok erre.
Tényleg nincs ezen az oldalon értelmes ember csak kis hülyék irkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!