Panellakást, hogy lehet leárnyékolni a Wi-Fi jelektől? Van rá speciális árnyékoló? Céget sem nagyon találok a neten, aki ezzel foglalkozik. Vagy elég, ha alufóliával letapétázom a falakat és a mennyezetet? Csak komoly választ várok.
A WiFi működik: van egy adóóldal és van egy vevőoldal.
Egy rádió az egy szimpla vevő. Ahhoz, hogy oda vissza lehessen "beszélgetni", adóoldal és teljesítmény is kell.
Ez ugye eddig érthető.
Namármost: az én Wifim a max. megengedett 100mW-os adóteljesítményű, azaz hatótávolsága a szokványos, azaz két falon át már csak néhány méter.
A szomszéd rakhat akármekkora adóteljesítményű (2-3W-ot emlegetsz) készüléket, ha az én adásomat (mert az szabványos) nem veszi, akkor dugába dőlt mindenféle komunikáció, részéről nincs értelme az egésznek, nem működik, nem tud lopni semmit, úgyhogy feladja.
A jelszavas védelemről nem is ejtenék szót, mert ha azt aktiválom (természetesen), akkor már teljesen mindegy kinek milyen teljesítménye van, csak az tud velem/rajtam keresztül komunikálni, akinek erre jogot adok.
Nem gondoltam , hogy ilyen részletekbe kell menjek..
A lakásban ki lett mérve műszerrel az erős wi-fi !!
Ezért írtam, hogy csak komoly választ várok. Olyat , aki segíteni tud ebben. Több komolytalan dologra nem válaszolok.
Hogy ki lett mérve, azt elfogadom, de az egészségkárosító hatás hol bizonyított?
Mert ha ez orvosilag bizonyítható, fel kell jelenteni a szomszédot egészségkárosítás miatt, bevasalni a műtéti költségeket, a kiesett munkaidőre járó bért.
Ne hagyd magad! Ne légy tutyi-mutyi!
Van egy olcsón eladó tanyám.
Ott nemhogy WiFi, még mobilnet sincs.
Ez a Te helyed!
Dehogy műtötték ezzel. Csak az orvos is ember, és ha látja hogy a beteget a tények nem érdeklik, csak a saját beképzelése, akkor pár magyarázat próbálkozás után inkább ráhagyják. Olyasmi mint a hypochonder, aki mindenféle betegséget beképzel magának. És bőszen mutogatja a zárójelentést, a pszichiáter által ráirt diagnózissal: krónikus hypochondria - "ugye megmondtam hogy beteg vagyok!!!"
Városi legenda, de lehet hogy meg is történt: nőgyógyász már agybajt kapott attól a pácienstől, aki beképzelte magának, hogy berepült "oda" egy légy, és azóta bent zümmög. Nem lehetett meggyőzni hogy nincs bent semmi. Végül inkább felfektették a vizsgálóasztalra, nekikészültek a "műtétnek" rendesen beöltözve, majd megmutatták neki a micsodájából kivett (valahol nagy nehezen élve elkapott) legyet egy befőttesüvegben ropködve. Ettől lenyugodott.
Szóval a kérdező csak kitalálta ezt a műtétet, wifi-érzékenység nevű kórkép nincsen, pszichoszomatikus tünetek viszont vannak, amikor valaki azt képzeli, hogy árt neki a szomszéd wifije. Mindig vannak ilyenek, szerencsére kevesen. Pár évtizede a tüntetések rendszeres résztvevője volt valami hibbant bácsi, alufólia sisakkal a fején, ő azt képzelte, hogy repülőgépekkel követik, olvasni akarják a gondolatait, és fejfájás okoznak szándékosan. Még egy negyedik osztályos informatika szakkör színvonalán álló weboldalt is összekalapált erről...
Sajnos a dark3rats.uw.hu oldal már nincs meg, és a Wayback machine archívum sem őriz róla használható másolatokat, mert a hülyéje mindent, a szövegeket is gif-ben tette fel.
Azt is le merem fogadni, hogy nem a Nemzeti hírközlésim Hatóság emberei voltak kint térerőt mérni, hanem valami önjelölt sötétzöld sarlatán. Mindenféle "káros rezgésekre" érzékeny "műszerrel", ami persze ott jelez káros sugárzást, ahol épp a kezelő ember akarja...
Csak hogy nehogy nyugodtan aludjon az idiótája: a falakban lévő elektromos vezetékeknek is van sugárzása. Ott mennek az ágy mellett a falban bzzzzzz.... húúú, most mi lesz? És ha sikerülne is ez a beteg leárnyékolás: jól kicseszne magával, mert a mobilja, mivel sokkal gyengébben fogja érzékelni a bázisállomást - ha egyáltalán érzékeli - folyamatosan maximális teljesítménnyel sugározva fog bázisállomást keresni, ezáltal növelve a Faraday-kalitka _belsejében_ a "káros" sugárzást.
Persze amiről nem tud, az nem fáj: bármelyik elekrtomos közlekedési eszközön is ki lehet téve ilyen "sugárzásnak", a talpa alatt 10 centivel száz amperek rohangálnak, de mivel nem tud róla, nem okoznak tüneteket. Vagy a GSM átjátszók, tele van velük a város. Lehet hogy épp a feje felett is van egy a házon. Ez mind nem okoz tünetet, csak a szomszéd 100mW teljesítményű wifije.
Sajnos az ilyen betegségnek része a hatalmas ego, és az erőszakosság is. Nem lehet meggyőzni róla, hogy gyári hülye. Hát persze hogy inkább ráhagyják, ez is része a terápiának...
Költözz vályogból épült házba!!!
Az agyag (vagy föld)jól árnyékol mindenféle sugàrzást:rádióhullámok,GSM wifi,elektroszmog stb.
Emiatt az árnyékoló tulajdonságnak köszönhető a sokezer távközlési mühold ugyanis a Föld árnyékol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!