Melyik suli legyen? Ajánljatok valamit!
nem láttam még 7-est aki meteorológus akarna lenne
az olyan 'tudós felnőtt fajta'
a veled egyidősek még szinte királynők meg stbb akarnak lenne pl. szinész énekes
nem de?
meteorológusXD
Sok sikert
van időd még választani
és úgy is ha meglátsz a tvbe vmi jó szakmát akkor meg majd az akarsz lenni
17:42!
Már miért ne tudhatná? Én is tudtam már 7-es koromban, hogy vegyész akarok lenni. És lám már 2-od éves egyetemista vagyok vegyész szakon. Nem magam miatt mondom, de tiszteletre méltó, ha az embernek vannak tervei és azok felé már minnél hamarabb küzdeni, haladni akar.
Kérdező: Mindenképpen erős gimnáziumba vagy természettudományi tagozatos iskolába menj! Első körben feltétlenül ajánlanám az Apáczai Gimnázium természettudományi tagozatát (ez különösen jó, mert az ELTE gyakorló iskolája és szinte egyenes út visz az egyetemre). De ami bárhová is mész nagyon fontos az az, hogy mindíg lásd magad előtt a célod és legyél kész bármit megtenni annak elérése érdekében! Nagyon sok munka lesz, de az eredmény megéri!!
Szóval hajrá minnél több földrajz, fizika, kémia, matematika!
Minden jót, sok sikert!
Én meg kiskorom óta csillagász akartam lenni, de most biológusnak jelentkeztem. :)
Egyébként földrajz vagy földtudományi szakra kellene jelentkezned majd középiskola után és 3 év után fogsz majd szakosodni meteorológusnak. Szép szakma. :)
ELTE = Eötvös Lóránd Tudományegyetem
Az Apáczai egy gimnázium, ami az ELTE gyakorlóiskolája is egyben. De ez "csak" annyit jelent, hogy ő a fenntartó és nem az állam. Keress rá googleba a weboldalán sokmindent megtalálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!