Milyen legyen a stílusom? Ajánljatok valamit.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom megtalálni a stílusom. Segítsetek! Pozitív gondolkodású, mindig mosolygó, vidám lány vagyok. Szeretem az indiános stílust, szeretek színesen öltözködni, és szeretek egyedi, különleges lenni. Tehát nem vagyok az a deszkás cipő, csőnadrág, rövid ujjú póló stílusú. Ezt azért írom le, mert ma már minden második lány így néz ki. A hajammal sem tudok mit kezdeni. Szintén a különleges frizurákat szeretem, és már unom a folytonos lófarkat. Derékig érő barna hajam van. Tehát lécci segítsetek! Képeknek is nagyon örülnék :) Eőre is köszi a válaszokat.2011. aug. 16. 18:37
2/14 anonim válasza:
Szerintem legyél önmagad. Nem kell mindenkinek sémát követni, mégha az nem olyan gyakori is.
3/14 anonim válasza:
Ha nem tucat unalmas akarsz lenni akkor ne stílust keress, hanem öltözz mindig úgy ahogy akarsz, legyen olyan frizurád amilyet akarsz, stb. Nem kell sehova besorolnod magad. Attól nem leszel egyedi.
4/14 anonim válasza:
az már rég rossz ha azt várod hogy itt írják meg hogy milyen legyen a stílusod. járj nyitott szemmel, nézz sok magazint, blogot és szedd ki mindenhonnan ami tetszik neked. ne másolj egy az egyben senkit
5/14 anonim válasza:
Szerintem is legyél önmagad, az a legbiztosabb. Magyarul, hordj olyan ruhákat, amiket szeretsz, van rá pénz is stb...
6/14 PÁL/INKA válasza:
A stílus belülről fakad. Tehát nem kellene felvenned stílusokat légy olyan amilyen te vagy. Tégy azt amit szeretsz, olyan ruhákat hordj amiket kedvelsz nem kell másokat utánoznod. Mások utánozzanak téged.
19/F
XDD
7/14 anonim válasza:
A leírás alapján nem az a nincs egyéniségem, melyik tucat legyek gonddal küzdesz. Öltözz úgy, ahogy jól érzed magad a bőrödben, és kész.
8/14 anonim válasza:
Ha szereted az indiánokat, két copf jobban be fog jönni, mint a sima lófarok. :) Egyébként egyetértek az előző válaszolókkal.
9/14 anonim válasza:
szimpi hogy nem akarsz megfelelni senkinek csak magadnak,légy büszke arra aki vagy mert kevés ilyen van a világon,de ugy érzem most jött el a változtatás ideje a kérdésed alapján sokat tudnék neked beszélgetéssel segiteni de ott van anyukád barátok erre is vannak
10/14 anonim válasza:
"Szeretem az indiános stílust, szeretek színesen öltözködni, és szeretek egyedi, különleges lenni." Hát most erre mit lehet mondani? Legyél hippi, az nagyon különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!