Lehetséges hogy a Föld lapos?
Néztem videókat, melyekben kamerát küldtek fel és egyáltalán nem látszik a görbület.
A nap is közelebb van mint hittük.
Simán lehet hogy a nasa átver minket cgi stb.
Nem. Legfeljebb a fejedben.
"A nap is közelebb van mint hittük."
Tényleg? És erre mutatnál valami hiteles bizonyítékot?
"Simán lehet hogy a nasa átver minket cgi stb."
Lehet. De a linkelt videó biztosan cgi.
Miiii? Lapos?
Egy világ omlott össze bennem...
16 êven át azt hittem, hogy kocka :'(
Igen, a fold lapos, es a ket vegen lefolyik a viz rola. Viszont alatta a teknosok felfogjak a lefolyt vizet a kiforditott teknojukbe es visszamasznak a vizzel.
Ezen kivul az is igaz, hogy a darwini fejlodes soran nem mindenkinek az agya fejlodott ki a megfelelo szintre. Ezek az emberek kerdezik meg, hogy lapos-e a Fold.
Igen.
Nyáron pedig azért hosszabbak a nappalok, mert a melegben kitágulnak.
Hány évesen lehet ez még kérdéses?
Valahol a mikulásos, jézuskás, húsvéti nyuszis időszakban kellett volna elkopnia.
Minden lehetséges. Csak megfelelő ember kell hozzá.
Ennél nagyobb őrültségeket is gond nélkül hisznek el tömegek.
,,A tudomány sikereinek egyik magyarázata az, hogy beépített hibajavító mechanizmussal rendelkezik. Talán túl nagyvonalú jellemzés, de az én szememben mindenki, aki kritikus önmagához és az elképzeléseit hajlandó a külvilág kontrolljának alávetni, tudományt űz. Az önáltatás, az önkritika hiánya, a vágyak és a tények összemosása egyenes út az áltudományhoz és a babonához."
(Carl Sagan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!