Egy (emberi) vastagbelet könnyű széttépni?
Figyelt kérdés
Mármint,ha valaki egy vastagbelet a két kezével, ellentétes irányba el kezd húzni,akkor könnyen szétszakad?2017. jan. 31. 23:08
1/11 anonim válasza:
Na látod, erre még sosem gondoltam.
Mindig arra figyeltem, hogy ne vágjak bele.
De ha azt vesszük, hogy "nyálkás", rajtad meg gumikesztyű van ami csúszik, így ilyen esetben nem hiszem.
4/11 anonim válasza:
Hentesek előnyben. Ha nem vagy az, kérd meg egy hentes ismerősöd, hogy szerezzen neked friss vastagbelet, mondjuk disznóét, az kb. meg is egyezhet az emberi vastagbéllel, legalábbis a szétszakítás szempontjából. Megveszed tőle, aztán kipróbálhatod. Nem hiszem, hogy bárkinek is lenne ilyen irányú tapasztalata.
5/11 Wadmalac válasza:
Abból ítélve, hogy megfelelő preparálás után a vékonybélből íjhúrt lehet csinálni, ez is elég erős lehet.
6/11 anonim válasza:
Macskabélből csinálnak hegedűhúrokat is.
7/11 anonim válasza:
Régen a teniszütők húrjait is állati bélből csinálták.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem,tehát nagy a "szakítószilárdsága".
Ezekszerint egy embert is meg lehet fojtani vele?
2017. febr. 1. 21:23
10/11 Wadmalac válasza:
Valószínűleg meg lehetne.
De mi a frászhoz kell ez, ez durvább,mint a Fűrész sorozat.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!