Citrom és narancs kereszteződhet?
És citrancs lesz belőle, nálunk van most ilyen ott nem is egy. Története: szenteste sok mandarinunk volt és ugye csak a karácsonyfa fénye volt meg a tévé és azt hittem arra a citrancsra, hogy mandarin, elkezdtem pucolni de valami furát éreztem, meggyőzödtem róla, hogy az citrom, ezért hagytam. Utána a mai napig nem is foglalkoztam vele, aztán anyám elkezdte pucolni mert narancsot szeretett volna enni én mondtam hogy az citrom, de szerinte narancs, megkóstolta és annyira ehetetlenül savanyú mint a citrom. A színe sötétebb mint a citromé de világosabb mint a narancsé vagy a mandariné. Az illata is keveredik a citrommal és a naranccsal, belül a színe is.
jobb oldalon van egy citrom mellett
ránézésre mit mondanátok mi ez?
Valóban kereszteződhet a kettő?
A citrusfélék össze-vissza vannak keresztezve.
És létezik citrancs, de még nem hallottam hogy lehetne kapni.
A bal oldali szerintem citrom, de a jobbos már érdekesebb.
Talán? Bár azt írtad hogy baromi savanyú, így mégse :/
Azt hiszem, ti magyar narancsot kaptatok (5 pont mindenkinek, aki megértette).
Viccet félretéve, lehetséges a keresztezés. Könnyen elképzelhető, hogy (akár véletlenül is) valamilyen kevéssé ismert keverék fajta került eladásra.
apám azt mondta h amikor vette a citromok között volt de furának találta, hát hozott belőle többet
egyébként sztem is citrom ami narancs génekkel is rendelkezik
Hallod, ilyet vett anya is :D
Ő mondjuk hálóban.A hèját reszelte volna de nem tudta mert csak kb 1mm.Ugyanígy néz ki, az íze citrom, szal ment teába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!