Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mire jó a szakáll?

Mire jó a szakáll?

Figyelt kérdés
az evolucio kitermelte valami haszna biztos van.
2016. dec. 20. 20:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmek eltakarására és nők csábítására.
2016. dec. 20. 20:58
 2/18 A kérdező kommentje:

???????????????????????????

Mi van? Ha funkció nélküli lenne akkor nem választódott volna ki. És a férfinak kell nőt választani nem fordítva.

2016. dec. 20. 21:01
 3/18 anonim válasza:
Ugyan arra mint amire minden szőrzet... gondolkozz
2016. dec. 20. 21:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Két funkciót is adtam, nem tudom mit értetlenkedsz.

"Férfinak kell nőt választani, nem fordítva"

Akkor gondold végig hogy egy férfi hány nőt tud teherbe ejteni és egy nő hány férfitől tud teherbe esni kb. 1 év alatt.

2016. dec. 20. 21:08
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Arra jó, hogy a nőknek tetsszen. Mint a páva tolla, csak szolidabb.
2016. dec. 20. 21:17
 6/18 anonim ***** válasza:
28%
A nőknek nem tetszenek a szakállas férfiak. max ritka esetben. Gondolkozz, hallottál már olyat nő szájából, hogy "Azért mentem hozzá, mert olyan gyönyörű szakálla van!" És valóban eléggé megnehezíti a táplálkozást is, meg úgy kb értelme nincs.
2016. dec. 20. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
ütéstompító
2016. dec. 20. 21:30
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

"A nőknek nem tetszenek a szakállas férfiak. max ritka esetben. Gondolkozz, hallottál már olyat nő szájából, hogy "Azért mentem hozzá, mert olyan gyönyörű szakálla van!" "

Attól hogy neked nem tetszenek még nem ez a gyakoribb eset. Főleg amikor kifejlődött, a dzsungelben más volt az átlagéletkor és a helyzet is.

"És valóban eléggé megnehezíti a táplálkozást is, meg úgy kb értelme nincs."

Igen, lehet ma megnehezíti a késsel-villával való táplálkozást, csak régen ez nem így ment.

2016. dec. 20. 21:33
 9/18 anonim válasza:
67%
Azért maradt meg az evolúció során az arcszőrzet, mert a majmoktól az ősembereken át kezdve számos állati, környezeti, bakteriális, vírusos veszélynek voltak kitéve, amelyek ellen növelte a védelmet. Ugyanis legkönnyebben a mai napig is orális úton kaphat be a szervezet betegséget. (Minden testnyílás környékén van szőr amúgy..)
2016. dec. 20. 22:40
 10/18 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. Azt még hozzáfűzném az előző hozzászólásomhoz, hogy a szakáll nem feltétlen csúnya, sőt sok esetben jól áll az embernek. De én nem is ilyen kisebb divatszakállra gondoltam, hanem olyan egybe bajusz-szakáll-ra ami hatalmas.
2016. dec. 21. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!