A rák ellenszere?
Figyelt kérdés
Találtam egy videót.
Most őszintén? Ez mi a sz...r?!
Hogyhogy a ráknak nincs köze gentikához?
A vitaminok mióta pusztítják a vírusokat??
Itt a link:
https://www.youtube.com/watch?v=R0051_YTKkU
Köszi!
2016. nov. 15. 12:03
11/14 Tom Benko válasza:
@10: Az említett kutatások forrását meg tudnád adni?
12/14 anonim válasza:
Annál a mondatnál hagytam abba a videó nézését, mikor azt állította, hogy a rák fertőző betegség.
Ha a többi állítás is ennyire "igaz", akkor nem holnap tűnik el ez a betegség.
13/14 A kérdező kommentje:
HAsznos infók. Köszi!
Amúgy engem is érdekelne az a forrás a 10estől :) Vagyis még több infó arról:)
Az uccsóval egyetértek.
És köszi Mindenkinek!!
2016. nov. 16. 14:13
14/14 anonim válasza:
Hozzátenném az előző válaszolókhoz, hogy nincs olyan betegség, hogy "a rák". Ez csak egy összefoglaló név a nagyon sokféle biológiájú, morfológiájú malignus tumoroknak. Okozhatja receptorhiba, kromoszómatörés miatti mutáns fehérje, tumorszuppresszor gének inaktivációja, stb. Tehát nem lehet "a ráknak" sem ellenszere. Ellenben nagyon jól lehet egyes fajta daganatokat célzottan kezelni biológiai terápiákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!