Mi a másnaposság ellenszere?
Figyelt kérdés
Hatás-ellenhatás...csak van megoldás.Benyaltam ma 3 sört és szétmegy a fejem,nagyon nem bírom a piát.2014. ápr. 15. 21:35
1/7 2xSü válasza:
Igyál minél több – alkoholmentes – folyadékot, lehetőleg vizet.
2/7 anonim válasza:
Akkor még aznapos vagy. Sokat nem tudsz tenni, igyál.
4/7 anonim válasza:
Előző nap nem iszol alkoholt. :-)
Amúgy megelőzheted azzal, hogy keveset iszol, valamint közben mindig magadhoz veszel vizet is.
Az alkohol kiszárítja a szervezetedet, ezért másnap fáj a fejed, a hasad, a gyomrod émelyeg.
Bizony jólesik ilyenkor egy pofa jó hideg sör, de ez megtévesztő, mert a hatása ugyanaz később, hiszen abban is alkohol van.
Javaslat: zárásnak egy jó adag korhelyleves (savanyúkáposztra leves erőspaprikával), az jó takarítógép a szervezetednek, s inni fogod rá a vizet, mint a gödény. :-))
Sok-sok alkoholmentes folyadék (!!!), esetleg egy aspirin is jót tehet.
Méregtelenítés: napközben csalánteát is kortyolhatsz.
Kellemes hőmérsékletű (se nem hideg, se nem túl meleg), elsötétített szobában nyugodt alvás.
6/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat,régen egy rekesz sör se ártott meg,na de most meg 3 is kiszúr velem.
2014. ápr. 17. 20:11
7/7 anonim válasza:
Cukor, só, víz, citrom, akár egyben. Só kevesebb, víz több inkább. A citromnak elég a leve, és ha nem esik jól valamelyik, ne erőltesd! Kávé szigorúan egy kisebb adag max, már ha kávézol, mert ha nem, akkor semmi ilyesmi még vagy 6 órán át. Igazi elixír, én is meglepődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!