Ha egy 17 éves életében először iszik alkoholt mennyi után tud berúgni?
Figyelt kérdés
Az első ivászat az milyen? Milyen volt a tapasztalatotok?2014. márc. 7. 20:27
1/10 anonim válasza:
Valaki 2 sörtől is beáll, de nagyon durván, szóval csak lassan igyál és mértékkel, mert könnyen a detoxba kerülhetsz, mert nem tudod, hogy hol a határ. De nem jó dolog részegre inni magad, próbálj egy ellazult kedélyállapotot fenntartani, abból nagy bajod nem lehet.
2/10 anonim válasza:
Ez annyi mindentől függ, nem, testsúly, mennyit ettél előtte, hogy bírja a szervezeted az alkoholt, mit isztok, mennyit isztok, millió variáció.
Először beszédes kedvedben leszel, utána kicsit már ingatagon fogsz a lábadon állni és nekiállsz félrebeszélni, ha tovább folytatod könnyen kiütheted magad annyira, hogy később csak arra ébredsz, hogy mi történt.
3/10 anonim válasza:
Ha most iszik először, szerintem elég hamar berúghat. Mértékkel igyál! És figyelj arra, hogy hol a határ.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. am férfi és 45 kg.
olyan 3-4 felesre gondoltam persze nem gyorsan egymás után.
Vagy pedig vörösbor.
2014. márc. 7. 20:44
5/10 anonim válasza:
Akkor nem vagy erős testalkatú, így lehet jobban meg fogod érezni, én a 80 kilómmal 2 feles után még csak kicsit beszédesebbé, közvetlenebbé válok és ennyi, de ez maximum annak tűnik fel aki nagyon jól ismer.
7/10 VarMa válasza:
45kg??
max 2 feles es meg attol is fejjel mesz a betonnak...
egyel elotte valami eleg zsiros kajat akkor nehezebben szivodik fel az alkohol.
Ne keverd a piat mert nagyon konnyu felmszakadashoz vezethet...
De inkabb majd a vorosbornal, elsore jo lesz az
8/10 anonim válasza:
én lány vagyok és nem vagyok 45 kg de te? :DD
9/10 anonim válasza:
Cingár vagy öcsém, ne igyál sokat. Én 84 kilós vagyok, mégis 4-5 felestől vagy más italtól már beállok.
10/10 anonim válasza:
Igyál valamennyit,utánna szívj rá cigit,Kapa XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!