A túl sok alkohol okozhat emlékezet kiesést?
Okozhat hát, sok olyan buli volt, aminek nem emlékszem a végére, hazamenetelre. Volt olyan hogy biciklivel mentem haza buliból, de busszal mentem oda, de nem emlékeztem semmire, de a legdúrvább az az volt, hogy felmentünk a hegyre egy szombati nap, hogy főzőcskézünk, kocsival voltam(Lada Niva), műszaki nélküli, így ihatok párat, úgy is árkon bokron megyek haza, utat nem érintek. Hát hazaértem az itthoniak elmondása szerint vasárnap hajnali 4-kor, de olyan részeg voltam, hogy dél után felébredek, kinézek, kocsi sehol, azt se tudtam mi van, aztán mondja apám, hogy felébredt amikor jöttem haza, elég sokáig járt a motor, de nem jöttem be az udvarba, hanem a kaputól megálltam vagy 50 méterre a földünkön, apám kérdőrevont, hogy részeg vagyok, én meg annyit mondtam neki, hogy "haggyál már, nem látod hogy lejárt a vezetési időm"
én ilyenre nem emlékszem, bár az is tény, hogy akkor jártam teherautó jogsira, és akkor volt téma a vezetési idő, de lényeg a lényeg, csak ittunk, igaz nem keveset, és csak bort meg pálinkát, de töménytelen mennyiségben, drog nem volt, és nem is akartak velem semmit csinálni, fiú is vagyok, meg a legjobb barátaimmal is voltam.
De lehet durva emlékezetkiesés, de ahhoz nagyon sokat kell inni, itt fejenként 3-4 liter borról beszélünk tisztán, meg hozzá pár deci pálinka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!