Az utóbbi időben kevesebb alkohol hatására is kimaradnak az emmlékeim. Mivel lehet ezt megelőzni?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, rendszeresen iszom alkoholt bulikban. Nem rugok be könnyen, de az utóbbi időben néhány sör után is kimaradnak az emlékeim olyan szinten ami régebben több ital után történt. Mit lehet tenni ez ellen, vagy megelőzésképpen?2013. jún. 6. 12:39
1/6 anonim válasza:
Igyál kevesebbet vagy egy kortyot se erre ez a gyógymód.
2/6 poiu válasza:
Ha nem rúgsz be könnyen, az ivás egyenes út az alkoholizmus felé. Ha berúgnál, kihánynád stb. akkor kevesebbet innál.
Ha egy buliban éjszaka sokat iszol, az alkohol még másnap délutánra sem tűnik el teljesen. Ha erre ráiszol egy sört, akkor nem a semmire ittad. (Németországban a rendőrök reggel szondáznak, mert az autósoknak nem jut eszébe, hogy nem szondaképesek egy nagy ivás után reggel.)
3/6 A kérdező kommentje:
Persze az a legbiztosabb, ha nem iszom. Csupán érdekelt van-e ellene esetleg valami praktika. Poiu tudom hogy így van bár nem értem miért írtad ide. Az alkoholizmus felé meg szerintem nem az az egyenes út ha valaki nehezen rug be mégis iszik, hanem ha folyton vagy gyakran iszik. Én a rendszeresség alatt nem ezt értettem csak hogy rendszeresen előfordul. Ez nem azt jelenti hogy gyakran.
2013. jún. 6. 15:04
4/6 anonim válasza:
Az a praktika, hogy alkohol mellé ásványvizet is inni kell. Pl. bor helyett fröccs.
5/6 poiu válasza:
AZ alkohol mellé valóban kell vizet inni, olyannyira, hogy a sör mellé is kéne. Nincsenek praktikák, emlékezet kiesés 2 korsó sörtől nem jó jel.
6/6 anonim válasza:
Nem bírja a májad már olyan gyorsan lebontani az alkoholt mint régebben. Lehet, hogy kezd kikészülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!