Hogyan küzdhetném le a depressziót alkohol és gyógyszerek nélkül?
szia!
én is depresszióval küszködök, és javaslom mindenképp az intenzív pszichoterápiát, és az antidepresszáns gyógyszert. Én ezt a kettőt alkalmazom, és 1 hónap alatt már látható eredménye van. Sajnos erőt kell venned magadon, és ez ilyenkor a legnehezebb. Én már csak tudom. Az antidepresszáns nem addiktív, ez nem olyan mint a xanax. Szeded fél évig, napi egy darabot (én felet szedek), és szinte észrevehetetlenül javul a közérzeted, és nő a motivációd. Fontos azonban, hogy a gyógyszer mellet pszichoterápiára is járj, mivel a tüneteid, panaszaid okában mélyebb lelki folyamatok állnak, amelyeket gyógyszerrel nem tudsz meggyógyítani, csak úgy, ha feldolgozod, kihozod magadból. Nem lesz semmi baj, nem lehetetlen a küldetésed, egyszerűen el kell ismerned, hogy probléma van, és a megfelelő kezelésnek alá kell vetned magad. Nincs ebben semmiciki, a depresszió az nem egy olyan betegség, amiből csak úgy ki tudnál jönni magadtól. Pont ezen segít a terápia meg a gyógyszer. ha van további kérdésed nyugodtan írj! hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!