Segítség! Félek hogy az alkohol és gyógyszerek miatt tönkremegyek (? ) 16/f
Persze középsuliban is a tanárok szarok és nem te vagy hülye, hogy cigizel és iszol mi?
Amúgy sürgősen pszichológus. Még menthető vagy mert tudod magadról, hogy függő vagy/lehetsz. Legalább tisztában vagy a tényekkel! Csak rakd le a cigid és a piát sok felesleges kiadástól kíméled meg magad és hosszútávon simán megéri! Ne legyél hülye ne pazarold el a legjobb éveidet :)
16/F
mi neked abban a boldogság, hogy minden este hányásig iszod magad? az odáig OK, hogy jókedvig issza magát valaki (persze nem naponta) de minek nyomod rókáig? annál szarabb érzés nincs is a világon szerintem.
amúgy amit az előttem lévők mondtak, nem hülyeség: keress egy normális orvost, pszichomókust, akik tényleg képesek kezelni a problémádat. sportolj, de ne valami zsebhokiválogatottban, hanem tényleges fizikai munkát végezz, szerintem a futós sportok lennének a legjobbak, ha meg nem szeretsz csak úgy futkorászni (magamból kiindulva), akkor labda után futkoss, pl focizz, vagy kézilabdázz. ott még a hiperaktivitásod előny is lehet, hogy amikor mindenki már hulla, te még akkor is pörögsz, + levezeti a feszültséget egy jó kemény kézimeccs, meg a dühödet is kiadod.
ha utálnak az osztályban, nézz magadba, gondolkozz el, mit nem szeretnek. ha rájössz, próbálj változtatni, és próbálkozz tovább. ha teljesen reménytelen, szard le, és keress más embereket, ha nem akarnak megismerni az osztálytársaid, nem kötelező, az ő bajuk. (az írásod alapján nem tűnsz f*szkalapnak, és a helyesírásod is jó, a legtöbb poszttal ellentétben). pl buliban is lehet ismerkedni, de ha fetrengsz a földön a saját hányásodban, úgy elég nehéz, mert nem valami gusztusos látvány.
tanárok: szintén tarts egy kis önvizsgálatot, mert nem lehet, h a régi sulidban is utált az összes, meg itt is. kivétel nélkül, csak úgy maguktól.... lehet hogy nem is utálnak, csak beképzeled?
ilyen téren nekem is voltak problémáim, igaz, ezek nem valamilyen betegségből eredtek, hanem az ostoba viselkedésemből, mely nem nagyon fogadta el a "felsőbb hatalmakat". mikor változtattam, kicsit simulékonyabb lettem, máris másképp alakultak a viszonyok
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!