Tényleg járt ember a holdon 1969-ben? Mivel sok elméletet hallottam hogy miért nem járhattak. Nekem is feltűnt hogy nincsenek csillagok, de miért nincsenek a képeken?
"De miért nem lehet látni csillagokat? (Mert a földről lehet.)"
Drága barátom, te milyen csillagokat látsz nappal a Földön? Na pont ugyanolyanokat lehet látni a Hold napos oldaláról is...
Az a gond, kérdező, hogy te vagy itt kb. a 9., aki ezt így megkérdezi, ÉS közben nem olvas vissza.
Mondjuk te legalább normális vagy, de fogadok, hogy nemsokára jön ide is egy UFO-hívő, és mond egy "ellenérvet".
Aztán, ha ezt megcáfolják, akkor egy másikat. Utána megint - és így tovább. Olyan 300 körül lehet a kamu "érvek" száma, és általában egyesével hozzák.
Így ment idáig minden alkalommal.
"Aha. Ez így logikus. És tényleg van a marson is jármű ami élő felvételeket ad le?"
Van bizony, nem is egy:
Ez utóbbihoz kiemelném:
"A két marsjárót hivatalosan 90 napos élettartamra tervezték, mivel a kutatók eredeti feltételezése szerint ennyi idő alatt a napelem-táblákra ülepedő por miatt nem juthatnak több energiához. Nem számoltak azonban a Mars légköri aktivitásával, ami folyamatosan megtisztítja a napelemtáblákat és aminek hatására 2014. január 24-én – pontosan tíz évvel a leszállás után - az Opportunity még működőképes volt és továbbra is szolgáltatta az adatokat, ami példátlan sikernek számít."
Hát nem aranyos? :)))
Valamint még ami sikeresen landolt legutóbb:
---
Sajnos az ESA-Roszkozmosz Mars-járója nem ért földet (marsot) sikeresen a Marson, belecsapódott a felszínbe. Ez az elmúlt hetekben történt, itt olvashatsz róla:
Béke poraira :(
Amúgy ha a Nap zavaró hatása nincs akkor máris látszik csillag a képen.
Ha a Holdon éjszaka fotóztak volna akkor szintén látnánk csillagot.
De nem akkor voltak fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!