Poloska járvány van, vagy csak felénk van ilyen sok?
Figyelt kérdés
Még soha életemben nem láttam ilyen sokat (sőt, eddig alig láttam) mint idén ősszel, főleg zöldeket, de barnákat is.
És jönnének be a lakásba. :C
2016. okt. 21. 00:37
1/6 anonim válasza:
Az egész országban ez megy már hetek óta, roh@dtul elegem van belőlük már nekem is.
2/6 anonim válasza:
Itt is rengeteg van nálam (6. emeleten, Budapesten). Ártani nem ártanak nekem, de néha idegesítőek.
3/6 anonim válasza:
4/6 Wadmalac válasza:
Nekem is feltűnt, nem is csak egy fajta, a teljes szín- és méretválaszték nyúzsög mindenhol.
Túl enyhe és elnyúló ősz van.
A lépcsőházunkat meg megtámadták a harlekin-katicák, az összes tömítetlen nyílászáró réseinél hadseregek borítják a falakat.
Gondolom telelésre keresnek albérletet.
5/6 anonim válasza:
Most ébredtél fel?
Hetek óta ez megy, cikkek is voltak már róla.
6/6 anonim válasza:
Jaaaj, a harlekinkatica meg a másik. Az is van. De jó lenne, ha ezek zabálnák egymást vagy ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!