Mi a véleményetek az ágyipoloska írtási módszerekről?
Ágyipoloska
Az elmúlt 1 hétben az egyik közeli ismerősöm szembesült a lakásában ezzel a problémával.
Az előtt soha nem hallott erről a rovarrol, mégis minden racionális érvem ellenére makacsul ragaszkodik a probléma házilag való megoldására. Ami biztos, 1 db. kb. 3X3 m-es kisszoba érintett. Nem hajlandó tudomást venni a tényekről.
Nagy nehezen rávettem, hogy olvasson utána a dolognak, de még mindig félvárról veszi a dolgot. Már egy flakon chemotoxot elhasznált a maga módján. Segítettem kiporszívozni, kimosni az esetleges érintett ruha/ágyneműt, de a fertőzés nem múlt el. Többször mondtam neki, hogy egyedül nem fog működni, szakemberre van szükség. Elutasította. Most ilyennel akar próbálkozni: [link] ... 4010513572 annak ellenére, hogy az én alapos ismereteim birtokában (többször veszekedésbe torkollóan) rámutattam, hogy nem fog működni.
Pro és kontra érveket várok ipari és házi módszerekről.
Forrás:
A poloska fogalmát valamikor az őskorban volt alkalmam megismerni a katonaságnál.
Akkor és ott az volt a tapasztaltabbak vélekedése, hogy a rendszeres és alapos takarítás, minden mindig átmozgatása az egyetlen, ami használ.
"A takarítás nem segít nem a piszokra mennek"
Nem is az volt az ideológia mögötte.
Én azt olvastam,hogy a vegyszerek nem használnak,legfeljebb időlegesen. Engem is érdekelne,hogy az Insecticide 2000 valakinek használt volna mégis?Mert mérget nem szeretnék a gyerek miatt bevetni. Márpedig a szakember méreggel dolgozik.
Gőzöléssel próbálom jelenleg,mert a magas hőt nem bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!