Ez szerintetek lehet ágyipoloska?
Figyelt kérdés
Kislányom éjjel köztünk aludt. Reggelre a testén 9db csípés lett különböző helyen. Lába között, nyakán, kezén... Rajtunk semmi csípés nincs. Ami érdekes az az, hogy pont tegnap kapott a párom az egyik helyen ahol dolgozott egy régi társasjátékot, ami eléggé dohos szagú volt. Az ágyra rakta le ahol alszunk. Utánaolvasram és az ágyipoloskára vagy bolhára gondolnék. Nagyon viszket neki. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy ha tegnap este a társassal bekerült volna a lakásba akkor az egy éjjel alatt reggelre ilyen nagy csípéseket produkál? valahol azt olvastam csak később jönnek ki a csípések.2014. júl. 9. 13:51
1/4 anonim válasza:
Nálunk új ülőgarnitúrával került be az ágyi poloska. Ezen aludtunk mindhárman. Csak engem csípett, ugyanígy nézett ki a cspíés, mint ezen a képen: [link]
És a szépség a dologban, hogy a bőrgyógyászaton nem tudták megmondani, mi ez. Munkahelyre jött be rovarirtó, ő szúrta ki a lábamon a csípéseket, és rögtön mondta. Ő irtotta ki egyébként ilyen "ködösítő" szerrel.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Nekünk nem ilyen szerintem. Mind a 9 csípés máshol van. Egyedül a nyakáanál van kettő, de az sem szorosan egymás mellett. Mostanra bedagadt neki nagy vörös duzzadt lett és nagyon viszket neki. Fenistil calcium borogatás hiába. Remêlem holnapra jobb lesz. Azért a lakást végig gőzőltük. Köszi
2014. júl. 9. 21:51
4/4 anonim válasza:
Akkor valószínű, hogy nem az. Ez nem duzzadt meg, ilyen maradt végig, és pokolian viszketett. Valamint minden napra lettek újak.
Hamari gyógyulást nektek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!