Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom tönkretenni magam tablettával, más fogamzásgátló módszerekről vélemények?
Az óvszer alap felszerelés, de nem merem csak erre rábízni magam, mivel a családunk minden egyes női, ma már anyuka vagy nagymama korú tagja baromira könnyen teherbe esett.
Borzasztóan szétszórt vagyok, össze-vissza életmódot élek, nem tudnám rendszeresen bevenni a tablettát és nem is akarom mérgezni magam vele.
Más módszerekről mi a véleményetek, tapasztalatotok?
egy 19 éves lány
13 éve élek nemi életet, ebből kb. 7 évet védekeztem és védekezem jelenleg is óvszerrel, soha a büdös életbe még egy sem lyukadt ki, nem lettem nem kívántan terhes, amikor terveztük a férjemmel, akkor is bő fél év alatt jött össze.
Ha valaki nem tudja használni megfelelően, nem tudja felhelyezni megfelelően, annál szakad ki, egyébként meg az egyik legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer a gyógyszer mellett.
De ha ennyire félsz, akkor teljesen felesleges nemi életet élned és akkor az önmegtartóztatás, na az a legtutibb módszer!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!