Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A gépészmérnöknek mi a dolga...

A gépészmérnöknek mi a dolga például Győrbe az audiba?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Csak azt tudom, hogy mi nem feladatuk. Az, hogy nagy műszaki rajzok előtt álldogálva azon gondolkodjanak, hogy lehetne ez, vagy az az az audi alkatrész még faszább.

De az lehet, hogy ők a kisebb-nagyobb főnökök. Ezért ők csinálják a munkabeosztást, meg a szabadságolási tervet, meg egyéb szellemi kulimunkát.

Mielőtt bárki osztani kezdene, mindenkitől elnézést kérek előre is, ha nem így lenne, és olyan feladataik lennének, amihez tényleg kell az egyetem. De hozzá nem értőként én ezt feltételezem egy multinacionális cég összeszerelő gyáráról.

2016. aug. 25. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát erre itt, ezen az oldalon nem fogsz választ kapni, h. miért abba most ne menjünk bele.

Mellesleg zéró annak az esélye, h. egy Audis mérnök itt neked válaszolna... Ennek az okaiba sztem szintén ne menjünk bele...

2016. aug. 25. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2016. aug. 25. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Nem csak természettudományokkal foglalkozik, ebben biztos lehetsz!
2016. aug. 25. 23:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem nem én keresek munkát csak, hogy majd szoba jöhet-e nekemis. De ha egésznap csak papírmunka van az annyira nem izgat!
2016. aug. 26. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!