Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 14. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyan időhiányba most csak átfutottam, de ez nem valami áltudományos vicc kategóriás könyv?

Valahogy nem fér a fejembe, hogy hiteles lehet-e egy olyan szerző, aki felváltva ír a kvantumfizikáról, a halál utáni életről és a "Bokros csomag titkai"-ról....

2010. ápr. 14. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem óriási érdekes! Mindig ezeken szoktam töprengeni, meg olvasni amit lehet, ugyanígy gondolom, a magam kis naív eszével sok tekintetben, és nagyon köszönöm, hogy rámutattál erre a cikkre.
2010. ápr. 14. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:

hm. Én végigolvastam.

Nagyon érdekes.

Az eleje egy elég jó, tömör, érthető összegzés a régi és eddigi fizikai kutatásokról és alaptételekről.

Aztán a kölcsönhatásokat taglalja, a kvantumfizikát magyarázza.

Ez mind nagyon jó, összefogó képet ad, érthetően magyaráz és szerintem az egész megkapó, jobb mint egy fizikaóra.

Közben sokszor elgondolkodtat dolgokon, megmagyarázza őket, és ez jó!

Nekem nagyon tetszett!

Egészen a 60. oldalig :)

Amikor elkezdi ezt az örvénymágneses agyleképzési elméletet meg a létező lélek teóriáját meg az egész big bang fogalmát, ott már átcsap egy olyan dologba, ami durván filozófiai elmélkedés.

Ez is érdekes, de számomra kicsit badarság az egész.

De egyébként tényleg, az első 60 oldal a valós fizikával foglalkozik, semmit se rak bele a saját filozófiájából.

Egyébként nagyon köszönöm a posztolónak ezt a remek irományt, pont ilyeneket kerestem, és lám, rögtön találtam egyet. Érdekes volt, nagyon köszönöm tényleg a linket, kár lett volna kihagyni :)

2010. ápr. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!