Gázpisztoly hogyan működik?
Mikor kisgyerek voltam én is ezen agyaltam és azt hittem hogy kijön belőle egy lövedék aztán az amikor becsapódik (pl emberbe, vagy bármibe) akkor széttörik rajta és akkor szabadul ki a gáz :D
DE NEM ÍGY VAN. HANEM a gáz már ott kijön a csövön belőle. Rengeteg videót nézhetsz erről az interneten. Én amikor erről fantáziáltam még nem volt youtube, internetünk.
De most ha felmész a youtube-ra és beírod hogy gázpisztoly, gas pistol vagy gaswaffen és hasonlók, akkor láthatod hogy működnek.
Jaja, ahogy a 2. Írja.
Tulképpenaz a lényege, hogy amíg egy gáz sprayből X mennyiségű gáztöltetet tudsz 4-5 mp alatt a támadó pofájába fújni, addig a gázpisztoly 2-3X mennyiségű töltetet juttat ki egy pillanat alatt. Illetve ha revolvered van, akkor mindjárt 6X egy duplakattintásra
,,egy gáz sprayből X mennyiségű gáztöltetet tudsz 4-5 mp alatt a támadó pofájába fújni, addig a gázpisztoly 2-3X mennyiségű,,-->mese ,főleg ha fegyverboltos reklámokat olvasgatunk,ugyanis a szintetikus pv hatásossága töredéke az OC nek.mivel a természetes kapszaicin sokféle származékot is tartalmaz.a CS nem is olyan rossz,de pl amerikai rendőrségi gázspraykbe,csak OC t használnak biztos nem véletlen.fox labs,sabre red,
ezenkívül feleslegesen nagy zajt is csap.Van még ezenkívül csípőségi SHU skála,és sok egyéb pl állítólag ittas személyekre sem hat a CS,ugyhogy bőven bele lehet kötni ezekbe az állításokba.
4:
És a gyakorlatban fújattad már le magad paprika gázspray-vel, aztán pedig lövetted már fejbe magad paprikára töltött gázpisztollyal?
Vagy inkább szobatudós vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!