Komolyan vannak akik ezt elhiszik?
Nevetséges, hogy milyen válaszok kerülnek néha napvilágra az internet legmélyebb bugyraiból. Álljon itt egy idézet a "szerintetek volt Holdraszállás vagy megrendezett volt az esemény?" kérdésből:
tehát az IDÉZET:
"A fényterjed a légüres térben ez nem vita, de ki tudja högy keletkezik az árnyék? Az árnyék a gravitáció következtében jelentkezik. A fényt el lehet tériteni az egyébként egyenes útjáról (ha ez nem így lenne itt is sötét lenne és nem lennének árnyékok sem). Elgörből és így éri el a Földet. A Holdon nincs gravitáció mindössze Föl gravitációjának külső pereme éri el (ez tartja a Holdat itt), ennek következtében a Holdon nem jelentkezhet olyan árnyék jelenség mint a Földön "
Aki ilyet ír annak mégis mi fut végig az agyán? Nem is tudom mit gondoljak, hogy boldog bolond vagy komplett őrült....
Hallod, régen röhögtem ilyen jót!
Vannak, persze hogy vannak nagyon buta emberek (mint a fent idézett tudós) a baj akkor kezdődik, amikor a butaságuk megnyilatkozási kényszerrel párosul.
Akkor keletkeznek ezek a remekművek.
Hello, feljelentettem a témát mert ez provokálás :)
Egyébként SZEZRINTETEK Einstein akkor hülye volt? Csak mert a Relativitás elmélete szerint a gravitáció elgörbíti a fényt (egyébb esetben menne egyenesen tovább).
Olvassátok el (feltéve, hogy értitek).
"feljelentettem a témát "
Hát ezen még jobbat röhögtem!
22:41
Amikor számolni tanulsz, ne a parciális integrálással, vagy az r-ed rendű negatív binomiális eloszlással kezdd, hanem az összeadással és kivonással. (esetleg az arab számokkal sem árt megismerkedni). Remélem érted a hasonlatot.
ma 22:41
Igen, a gravitáció elgörbíti a fényt.
És szerinted ennek mi a jóisten köze van az ÁRNYÉKHOZ?!
Gratulálok, egyes, leülhetsz.
Ez van. Mindenki felé nyitott a lap...
Sajnos "mindenki" felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!