Szerintetek komolyan vannak olyan emberek, akik még elhiszik az aukciós oldalon található 3-4 ezres márkás parfümökre, hogy eredeti?
Itt van pl. ez az eladó:
Csak szemléltetésképp. Ugyanmár hogy kaphatnád meg 3400 Ft-ért a 125ml-es Armani Code-ot pl?
De még oda is írja, hogy eredeti: [link]
Áááá, hogy lehet így becsapni az embereket? Mondjuk tény, hogy a vevő részéről is rendesen naivnak kell lenni, ha ennyire gyanúsan alacsony ár mellett is meg meri venni eredetiként. Ti mit gondoltok ezekről?
Hmmm, hát igen, és úgy látszik működik neki!
100% pozitív értékelés... csak átfutottam, de egynél olvastam, hogy meg sem közelíti az áru az eredetit... ennek ellenére pozitív... szerintem a nagyrész számít rá, hogy nem eredetit kap.
1. Igen, van aki tényleg elhiszi.
2. Vaterán nem írhatja ki hogy "hamisítvány", mert azonnal törlik az aukcióját, kap egy figyelmeztetést, és 3-4 figy.után törlik az oldalról.
3. Vaterán is van eredeti olcsó parfüm pl, lopott, ajándékba kapott, fölösleges stb, igaz nem 3-4 ezerért...
Na de ezekre ti sem hiszitek, hogy eredeti? Oké, akad 1-2, de nem nagytételben, 100ml-es 3 ezerért... Ez nevetséges.
Amúgy meg meg is lepett, hogy viszonylag sok pozitívja van. Vagy nem akarnak cirkuszolni és inkább hagyják... vagy fel sem tűnik nekik, hogy nem eredeti, netán nem is ismerik az eredetit és ezt képzelik annak... Hát mindenesetre érdekes. :S
Engem régebben egyszer vágtak át itt parfümmel. Szemetek. Mondjuk az nem ilyen gyanúsan olcsó volt, de bolti ár alatt volt kicsivel. Hát ebből is lehet tanulni, na de milyen áron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!