Miért jobb hangosan hallgatni a zenét, mint halkan?
16:46
Legyen igazad, és legyél egésséges, bár az audiológiai vizsgálat ténye azt mutatja, hogy már szükséged volt rá. Olyan érzésem van, hogy érvelésed nem más, mint önmagad megnyugtatására gyártott filozófia. De ez csak az én véleményem, ami így a cyberiádban semmit sem jelent. Neked viszont a hibátlan és egésséges hallás a való világban létkérdés.
Bárhogy is van, vigyázz magadra, és próbáld meg környezeted zajszintjét még időben (már mától) minimális szinten tartani. Akkor is ám, amikor (netán) dühösen ordibáláshoz lenne kedved!!! :P (Csak csendben és szerényen, a másiknak, a nőnek is van füle!!! :D :D )
Krisztina
Az audiovizsgálat amiatt volt mert kötelező:) Az egész osztállyal együtt voltunk.
Azért érveltem mert se nem rögződött egyből bennem a tudat hogy én halláskárosult vagyok, se nem utasítottam el zsigerből hogy nyugodt maradjak, írtam is hogy "nem feltétlenül vagyok" szóval nem biztos, de nincs kizárva, régen voltam azon a vizsgálaton de az apróbb effektusokat is régen jöttem rá hogy hangosabban könnyebb hallgatni, szóval kitudja... el kellene mennem újra, de ha igazad is van akkor se tudnám megállni már mostanában hogy keveset hallgassak hangos zenét:P
Hangos beszéd, ordibálás (ha jól) tudom hogy a nagyothallás előjele, én csendes gyerek vagyok:)
üdv:)
Rendben. Ki még nem érzékeli önmaga hibáit, addig az a természetes, ami van, ami megszokott, hiszen még nem tudja milyen a hibátlan :)) [link] Szia!
Krisztina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!