Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért van az, hogyha valami...

Miért van az, hogyha valami betegségünk vagy lappangó bajunk van, az mindig hajnalban érződik a legerősebben?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez általános-e, de nekem rengetegszer volt olyan, hogy volt valami bajom, akár megbetegedés, akár fájdalom, és napközben meg estére már úgy éreztem, tök jó vagyok, aztán hajnalban felébredve úgy éreztem, sokkal erősebbek a tünetek, mint napközben bármikor. Pl. nemrég megfáztam, és azon kívül, hogy tüsszögök egy kicsit, napközben igazából nem nagyon érzek semmit, de ma is és tegnap is hajnalban felébredve éreztem, hogy nagyon fáj a fülem, mintha be lenne gyulladva. Reggelre már megint nem éreztem semmit. Van egy húgyúti fertőzésem, azzal ugyanez szokott lenni a helyzet. Miért van ez?
2016. márc. 14. 11:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Én hajnalban semmit sem érzek, mert alszok.
2016. márc. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!