Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen hatása van az instant...

Milyen hatása van az instant kávénak ha "nyersen" fogyasztjuk és nem öntjük le forró vízzel?

Figyelt kérdés

2016. márc. 7. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Az instant kávé már meg van főzve, szóval elvileg hideg vízzel is működik, csak úgy nehezebben oldódik és vacak ízű.

Amúgy szárazon ugyanolyan hatású, csak folyadék nélkül nehezebb lenyelni. :)

2016. márc. 7. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
A legjobb mikor elrágod magában, és még egy óra múlva is érzed a szádban a keserű kávéízt, ahogy oldódik ki a fogaid közül.
2016. márc. 7. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Az instant kávé az kb. úgy készül, hogy főznek egy sűrű kávét, utána meg elpárologtatják belőle a vizet (meleggel meg vákuummal) szóval nyersen is ehető.

Én azt csináltam régebben, hogy porcukorral össze daráltam az instant kávét kávédarálóban, és akkor azonnal oldódik hideg vízben is.

2016. márc. 7. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ajánlom az étcsokoládéval bevont pörköltkávé szemeket. Németországban nagyon jót lehet kapni.
2016. márc. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!