Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vajon mitől vannak ezek a dolgok?

Vajon mitől vannak ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet, hogy hülyeség, de az mitől van, hogy ha az éjszaka közepén a jobb oldalamon fekve ébredek, akkor az álmaimban zajlott eseményeket, hangokat, zörejeket úgy is hallom, hogy már felébredtem, nyitva a szemem és tudom hogy már nem álmodok? Ha átfordulok a bal oldalamra, azonnal megszűnik. Ezenkívül rémálmok is szoktak gyötörni, ha a jobb oldalamon ébredek. Ha a bal oldalamon kelek, sosincs ilyen. Ez mitől van?

Előre is köszi!

2010. márc. 29. 22:00
 1/4 anonim válasza:
Nem hülyeség amit írtál! Szóval elég baj hogy éjjelente felkelsz 1 ,2 amikor pedig a hangokat és a zörejeket hallod még nem vagy éber még úgymond kómás vagy félálomban vagy az aszt jelenti hogy még nem vagy fel de nem is alszol olyan mélyen azért hallod, és amikor megfordulsz azért szűnik meg mert alszol tovább. A rémálmok pedig ha mindennaposak akkor szerintem keress fel egy pszichiátert kolegát mert nagyon sok oka lehet a rémálmoknak a sok stressz, feszültség, félelem valamitől stb.Szóval ha nem múlnak el ezek és zavarnak akkor keress fel egy orvost.
2010. márc. 30. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs légzésprobléma? Sokan azért ébrednek fel esténként, mert nehezen lélegeznek. (horkolás, stb.)
2010. márc. 30. 03:25
 3/4 anonim ***** válasza:
és aki szereti a rémálmokat?
2010. márc. 30. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat :)

Ha a másik oldalamra fordulok, teljes mértékben felébredtem. Nem, ritkán vannak rémálmaim, csak ha a jobb oldalamon ébredek. Nincsenek légzési problémáim.

:)

2010. márc. 30. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!