Orvostanhallgatók! Miben más a DOTE a többi városban lévő orvosi egyetemtől? (SOTE, PTE, Semmelweis) Miket csinálnak itt másképpen?
Mindegyik egyetemen kicsit más a képzés felépítése, de alapvetően egyik sem lényegesen jobb, vagy rosszabb a másiknál. Van ahol az egyik tárgy kicsit könnyebb, cserébe egy másik meg kicsit nehezebb, mint máshol. De szerintem lényeges különbségek nincsenek...
(vagy legalábbis én ezt vettem észre :) ja, és még mielőtt elkezdődne a szokásos "ezt te honnan tudod, nem járhattál mindenhova" szöveg: 4-en vagyunk tesók, és mind a 4-en másik orvosira járunk.. :)
Úgy ahogy írják, lényeges különbség nincs, csak a város.
Itt Debrecenben a kollégiumok, az órák helyszínei valódi klinikai intézetekben vannak, betegek közt járkálunk első naptól kezdve. Meg van a "campus feeling" :D
Oktatók meg változó, van ilyen is, van olyan is. Bár szerintem anatómiából sehol sincs épeszű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!