Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Kémia emeltszintű érettségi...

Kémia emeltszintű érettségi 70-80%-os?

Figyelt kérdés
Középiskolás éveim alatt nem kaptam kellő kémiai tudást (11. évfolyamos vagyok) ezért időben szeretnék felkészűlni, hogy sikerüljön. Lehetséges 70-80%ra írni? Már több mint féléve csinálom és az eddigi teszteket, más emberek tapasztalatai hallatán elfog a bizonytalanság. Tapasztalatokat, ötleteket szeretnék hallani, hogy sikeres legyen az emeltszintűm. Még van több mint egy évem és még mindig van időm. SE ÁOK-ra jelentkeznék, minden álmom s ezért kell a magas százalék.:/ Köszönöm a válaszokat! :)

2015. márc. 26. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ötösöm lesz kémiából meg a villányi könyvek. Tényleg jók, nem csak a hírük.

Magántanár nekem igazából nem sokat rakott hozzá, mert olvasni én is tudok, a példák meg le vannak vezetve az 5ösömleszben. Igazából az a titka az emeltnek, hogy használni is tudod-e amit bemagoltál, szóval ha tényleg komolyak a tervek én körbekérdeznék a tanároknál, hogy OKTV-re ki tart kiscsoportos felkészítést, amivel kb borítékolható a jó emelt.

2015. márc. 26. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:
A Villányi könyveknél az elméleti vagy a feladatgyüjteményekre gondoltál? Az elméletre elegendő a Mozaikos?:)
2015. márc. 27. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
a mozaikos szerintem csak az alapokra elég, a villányi elég tárgyilagos
2015. márc. 27. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg még tapasztalatok? Akik nagyobb százalékot értek el, azok hogy készűltek?
2015. márc. 30. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Villányi. A Mozaik nekem nem tetszett igazán, a Villányi-félében viszont benne van minden, amit tudni kell. Ha kitöltöd a tankönyvet, a feladatgyűjteményt, és az ötösöm leszből is gyakorolsz, akkor a 70-80%-ra jó esélyed van. A kísérleteknek viszont nézz utána valahol, mert az lehúzhatja a szóbelidet.
2015. ápr. 5. 21:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Villány könyvekből a "Kétszintű érettségire" + feladatgyüjteményre gondoltok?

Ha párhuzamosan szeretném a mozaikossal akkor mozaikosból melyiket?

Köszönöm a válaszokat. :)

(Jövőre aktuális, nem ment el az agyam :D )

2015. jún. 6. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:

leérettségiztem végül

a tapasztalat azt mutatta egyébként, hogy ha már egy kicsit megy akkor ess neki a követelménynek

a számolások az ötösöm lesz kémiából ment

az elmélet... hát az olyan is azt nem tudom miből kéne megtanulni mindig van olyan kérdés amihez hozzá se tudok szagolni

2015. jún. 29. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!