Mit szóltok hozzá, hogy Czeizel Endre Semmelweis-díjat vett át?
https://www.youtube.com/watch?v=s6kUoJgzA_g
Szerintem ez az egyik legjobb lépése volt a kormánynak... tényleg meglepően jó cselekedett volt.
Már ép ideje volt a munkáját megköszönni. Én már régebben megjutalmaztam volna, mert nagyon megérdemelte.
Remélem a rákot is legyőzi.
Reméljük legyőzi, bár sajnos a tudomány mai állása szerint legyőzhetetlen- gyógyíthatatlan formájában szenved.
Nagy szégyene az országnak, és az előző politikai vezetéseknek, hogy nem adták meg neki. Nem francos idióta művészeknek kellett volna adni, hanem ilyen embereknek, akik tényleg- kézzelfoghatóan tettek az országért, és a világért is.
Világhírű genetikus lehetett volna, ha elhagyja az országot, de kellőképpen magyar ember - itthon akart tenni valamit.
Jobbulást Neki!
Gratulálunk a kitüntetéshez!
Csodálkozom, és meg vagyok döbbenve (vagyis nem csodálkozom), hogy Czeizel Endre professzor úr nem tagja a Magyar Tudományos Akadémiának.
Sokan tagjai az MTA-nak, nála jóval kevesebb tudományos eredménnyel és sokkal kisebb nemzetközi elismertséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!